Microsoft “Cloud Innovator Partner of the Year 2016” award

Super trots zijn we op onze eerste nominatie van Microsoft voor “Cloud Innovator Partner of the Year” award. Digiraadhuis als aanjager van de digitale transformatie in overheidsland.

De maatschappij verandert snel. Langdurige verandertrajecten worden ingehaald door de werkelijkheid. ‘Continuous innovation’ geeft overheden de mogelijkheid om met korte doorlooptijden verbeteringen te beproeven en door te voeren. Omnimap – Digiraadhuis is ontworpen om deze manier van innoveren te ondersteunen. In enkele dagen worden processen tot leven gebracht. Ideeën die als toekomstmuziek klinken worden ineens werkelijkheid. Moderne ICT ondersteuning beschikbaar in dagen en weken i.p.v jaren. Klaar voor vandaag en de toekomst.

Dat kan alleen als je met partners werkt die een visie delen. Snel gebruiksvriendelijke oplossingen brengen en ontzorgen. Wij hebben die gevonden in Microsoft met Azure en Office 365. Apparaat- en locatieonafhankelijk werken met gebruiksvriendelijke tools. Een functioneel platform dat helpt de dienstverlening van (keten)organisaties te verbeteren. Wordt vervolgd!